Üdvözöljük a Szívvel-Lélekkel Alapítvány honlapján

Olyan táborok és rendezvények létrejöttét támogatjuk, amelyek hozzájárulnak a gyermekek és fiatalok lelki és szellemi fejlődéséhez, számukra segít az érték- és útkeresésben, valamint valódi közösségi élménnyel ajándékozza meg őket.

A programköltségek támogatásán felül kiemelt feladatunknak tekintjük, hogy hozzájáruljunk azon táborozni vágyó gyerekek, fiatalok részvételi díjához, akiknek családjuk anyagi helyzete miatt nincs lehetőségük másképpen eljutni nyaralni, de sokszor közösségben lenni sem.

11. SZIVI Ifjúságivezető-képző tábor
Budapest, 2022. július 2–9.

Elindult a jelentkezés a Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért (SZIVI) Alapítvány által szervezett 11. SZIVI Ifjúságivezető-képző táborra.

Jelentkezés előtt kérjük, feltétlenül olvasd el a tábor leírását!

Részletek »

KINCSKERESŐ pályázat
kedvezményes ifjúsági táborozásra
2022. nyár

A Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért (SZIVI) Alapítvány pályázatot hirdet kedvezményes gyermek- és ifjúsági táborozásra 2022 nyarán általános- és középiskolások számára.

Jelentkezés előtt kérjük, feltétlenül olvassa el a megfelelő pályázati felhívást, illetve jelentkezzen a pályázható táborok egyikére a www.koszi.net oldalon!

Részletek »

KINCSKERESŐ pályázat
kedvezményes gyermek- és ifjúsági táborozásra
2022. tavasz

A Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért (SZIVI) Alapítvány pályázatot hirdet kedvezményes gyermek- és ifjúsági táborozásra 2022 tavaszán általános és középiskolásoknak.

Jelentkezés előtt kérjük, feltétlenül olvassa el a megfelelő pályázati felhívást, illetve jelentkezzen a pályázható táborok egyikére a www.koszi.net oldalon!

Részletek »

Jubileumi
Önkéntes Bál

2021. SZEPTEMBER 17.
• 1117 BUDAPEST •
• MAGYAR TUDÓSOK KÖRÚTJA 3. •

KÖSZI - Tőled jó! SZIVI - Szívvel Lélekkel Alapítvány

Alapítványunk fennállásának 10. évfordulóját partnerünkkel, a KÖSZI Egyesülettel együtt ünnepeljük, akikkel már a kezdetektől fogva segítjük egymás munkáját: önkénteseik részt vesznek fejlesztő programjainkon és felkészítő alkalmainkon, gyermek- és ifjúsági programjaikkal, táboraikkal pedig ők is olyan közösségeket alakítanak ki, amik megtartó erőt biztosítanak és örömteli élményt adnak.

Mostani zártkörű eseményünk, az Önkéntes bál során szeretnénk megünnepelni az elmúlt 10 év közös sikereit: a több, mint 50 támogatott tábort, amikkel összesen nagyjából 1700 fiatalhoz értünk el. Ezen kívül szeretnénk hálánkat kimutatni a SZIVI és KÖSZI régi és jelenlegi önkéntesei, munkatársai felé, akik töretlen lelkesedéssel vesznek részt az egyesület és az alapítvány mindennapjaiban.

Részletek az eseményről »