Adó 1%-ának felajánlása

A Szívvel-Lélekkel Alapítvány támogatást nyújt a hátrányos helyzetű családoknak, a Kincskereső pályázaton keresztül gondoskodik arról, hogy azok a gyerekek és fiatalok is rész vehessenek partnerünk, a KÖSZI Egyesület táboraiban, programjain, akik családjának ez súlyos anyagi terhet jelentene. Az alapítványnak a rászoruló gyerekek támogatása mellett az ifjúsági képzések a fő tevékenységi köre, melyek elsődleges forrását az 1%-os felajánlások teszik ki.

Kérjük, hogy amennyiben módja és lehetősége van rá, támogassa a Szívvel-Lélekkel Alapítvány munkáját adójának 1%-ának felajánlásával, hogy az emelkedő árak, a szűkülő források mellett is minél több rászoruló gyermeknek és fiatalnak nyújthassunk életre szóló élményeket, segítséget a lelki, hitbéli fejlődésben.

A nyilatkozat kitöltésének két legegyszerűbb módja:

  • Ha az elektronikus kitöltést választja, a legegyszerűbben a NAV által üzemeltetett e-SZJA webes felületen keresztül tudja megtenni a felajánlását az online kitöltő segítségével.
  • Ha papír alapon szeretné megtenni felajánlását, segítségül feltüntettük a nyomtatványon a Szívvel-Lélekkel Alapítvány adószámát. A letöltéshez kattints ide!
    Amennyiben már rendelkezik papír alapú nyomtatvánnyal, kérjük írja rá a Szívvel-Lélekkel Alapítvány adószámát: 18026504-1-41

Az adójának 1%-ának rendelkezéséről útmutató a NAV hivatalos oldalán található.

Köszönjük támogatását!